.

۱۳۹۲ شهریور ۹, شنبه

مدیران حوزه های عملیه رژیم ولایت فقیه ایران: حمایت از نظام بشار اسد واجب است


مدیران استانی حوزه‌های علمیه اهل تشیع ایران، پنجشنبه ۲۹-۸-۲۰۱۳ در اختتامیه دومین اجلاس خود، با صدور بیانیه‌ای، بر ضرورت حمایت از رژیم بشار اسد رئیس جمهوری سوریه تاکید کرده و آن را واجب دانستند.

در بیانیه اختتامی این اجلاس آمده است: ''حمایت از کانون مقاومت اسلامی ضدصهیونیستی سوریه بر همگان واجب است و حوزه‌های علمیه آمادگی کامل خویش را در اجرای دستورات مقام معظم رهبری اعلام می‌دارد.''


این بیانیه افزوده است: ''سیر صدور انقلاب اسلامی و نشر معارف ناب اسلام در سطح جهان باید تا آماده‌سازی عالم برای ظهور مصلح جهانی همچنان با قوت ادامه یابد و حوزه‌های علمیه ایران نقش کامل خویش را در معرفت‌بخشی و تربیت نهضت‌های اسلامی با قوت اعمال نمایند.''


این بیانیه افزوده است: ''تنها راه حل درگیری‌های داخلی سوریه فقط گفتمان ملی تمامی احزاب و جمعیت‌های خود مردم سوریه و آشتی ملی و حاکمیت ائتلاف بر اساس انتخاب آزاد خود مردم سوریه است و دولت‌های جنگ‌طلب بدانند که اگر جنگ را آغاز کنند، پایانش در اختیار آنها نخواهد بود و هرگونه پیامد بعدی را که از حامیان جهانی مقاومت مشاهده کنند، باید بپذیرند.''


رژیم ولایت فقیه ایران مهمترین همپیمان منطقه ای و مدافع نظام بشار اسد است. تصاویر زیادی از حضور نیروهای ایرانی در سوریه در حمایت از نظام اسد منتشر شده است. همچنین هر از چندگاهی تشییع جنازه یکی از اعضای سپاه پاسداران ایران که گفته می شود ''در دفاع از حرم حضرت زینب'' کشته شده است، برگزار می شود.

دولت‏های پیشین در زمینه اجرای عدالت و رفع تبعیض موفق عمل نکرده اند

 مولانا عبدالحمید در بخش دوم سخنان خود در مراسم نماز جمعه اهل سنت زاهدان با اشاره به هفته دولت، طی سخنانی فعالیت دولت‏های گذشته را مورد ارزیابی قرار داده و بر "عدم موفقیت دولت‏های پیشین در زمینه اجرای عدالت و رفع تبعیض" تصریح نمود.
 امام جمعه اهل سنت زاهدان در خطبه های نماز جمعه (8 شهریور 1392) اظهار داشت: سخن مقام معظم رهبری است که هفته دولت فرصتی است تا عملکرد دولت مورد بررسی قرار گیرد؛ عملکردهای موفقیت آمیز و کارهایی که با موفقیت همراه نبوده است مورد بررسی قرار گیرند. لذا در هر اداره، دانشگاه، حوزه و... زمانی موفقیت حاصل می شود که هر دو بُعد (خدمات و کمبودها) مورد توجه قرار گیرد.
مولانا عبدالحمید "انتقاد سازنده" را راه حل مشکلات دانست و خاطرنشان کرد: انتقادات سازنده بهترین و پسندیده ترین شیوه برای رفع مشکلات است. انسانهایی که خواستار پیشرفت و ترقی هستند باید هم از تائید خوشحال شوند و هم از انتقادات سازنده خوشحال شده و از آنها استقبال نمایند. البته بنده اعتقادی به تخریب ندارم، بلکه انتقاد باید سازنده و دلسوزانه باشد.
ایشان در ادامه افزود: در دولت‏های گذشته شاهد تلاش مسئولین بوده این که در بسیاری از مسایل کارهایی انجام داده اند که باید از آنها یاد شود. دولت‏های گذشته در زمینه عمران و آبادانی و خدمات رسانی بین اقوام و مذاهب تفاوتی قائل نبوده اند و گلایه های خاصی در این مورد وجود ندارد. اگر چه برخی گلایه ها موجود است اما ما در اینجا آنها را بیان نمی کنیم.
امام جمعه اهل سنت زاهدان "عدم موفقیت مسئولین دولت‏های پیشین در اجرای عدالت بین همه شهروندان ایرانی" را مورد یادآوری قرار داد و خاطرنشان کرد: مسئولین در گذشته نتوانستند در امور استخدامی کشور و واگذاری  مسئولیت و مناصب و اجرای عدالت در بین همه شهروندان ایرانی اعم از اقوام و مذاهب موفق عمل کرده و تفاوت را از بین ببرند، در حالی که اجرای عدالت و مساوات از مهمترین اهداف انقلاب و نظام جمهوری اسلامی و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران بوده که متاسفانه در این زمینه موفقیت‏های چندانی شاهد نبوده ایم که این دغدغه همواره از تریبون‏ها و رسانه های مختلف مورد یادآوری قرار گرفته است.
ایشان تاکید کرد: اجرای عدالت، شایسته سالاری و بکارگیری متناسب افراد شایسته و توانمند اقوام و مذاهب بسیار مهمتر از عمران و آبادانی است که این موارد در دولت‏های گذشته چندان مورد توجه قرار نگرفته است. لذا امید ما آن است که دولت جدید که با شعار اعتدال‏گرایی و اجرای عدالت به میدان آمده است بتواند کمبودها را جبران کرده و مشکلات متعدد ملت ایران را برطرف نماید. همچنین ما امید داریم دولت جدید بتواند در اجرای عدالت و بکارگیری توانمندان و شایستگان بدون در نظر گرفتن قومیت، مذهب، زبان و موقعیت جغرافیایی موفق عمل کرده و مردم را به آینده نظام و مملکت بیشتر امیدوار کند. مسئولین در اجرای عدالت از ملامت هیچ کسی نهراسند، زیرا اجرای عدالت عامل امنیت پایدار و استحکام پایه های نظام بوده و رضامندی خداوند و ملت را در پی دارد.
مولانا عبدالحمید در پایان این بخش از سخنان خود با بیان اینکه "ملت ایران و به ویژه مردم استان سیستان و بلوچستان، ملتی شریف و نجیب بوده و قدرشناس خادمان خود هستند" اظهار امیدواری کرد که در هفته دولت سال آینده فرصت قدردانی از خدمات دولت در تمام زمینه ها، خصوصا در زمینه اجرای عدالت و رفع تبعیض برای ملت ایران فراهم آید.

امیدواریم دغدغه مردم زاهدان در خصوص عیدگاه جدید برطرف شود
خطیب جمعه اهل سنت زاهدان در بخش پایانی سخنان خود به نامه های متعدد و دغدغه مردم در خصوص مسأله عیدگاه اهل سنت زاهدان اشاره کرد و در این زمینه خاطرنشان نمود: از هر دو طرف تلاش‏هایی در این زمینه صورت می گیرد که ما امیدواریم با تلاش و حُسن نیت مسئولین این دغدغه اهل سنت زاهدان حل شود. مردم زاهدان امیدوار بودند که نماز عید فطر را در عیدگاه جدید بخوانند، اما این انتظار برآورده نشد. لذا اختصاص زمینی مناسب، که مردم پیاده بتوانند به آنجا برسند، حق بجای این مردم است و امید ما آن است که این دغدغه شما مردم عزیز برطرف شود و نماز عید قربان را در عیدگاه جدید برگزار نمایید.

به شهادت رسیدن یکی دیگر از علمای پاکستان توسط رافضیان شیعه

مولانا نديم احمد فاروقی امام و خطيب مسجد جامع رحماني کراچی و عالم برجسته اهلسنت توسط تروريستها به درجه رفيع شهادت نايل گرديد


این عالم بزرگوار امام و خطیب مسجد جامع رحمانی محله جمشید کوارتر #3 کراچی روز پنجشبه پس از اقامه نماز در دفتر خویش در کنار مسجد مورد هجوم دو موتور سوار مسلح قرار گرفت و به درجه رفیع شهادت نایل آمد. این دومین عالم اهل سنت است که در هفته جاری توسط تروریستهای جنایتکار رافضی به قتل میرسند.

فرمانده کل سپاه: واکنش‌ها به مداخله نظامی آمریکا فراتر از مرزهای سوریه خواهد بود

سرلشکر جعفری فرمانده کل سپاه ایران روز شنبه 31-08-2013 با بیان اینکه "تصور آمریکا از توانایی محدودسازی مداخله نظامی در سوریه توهمی بیش نیست" گفت: "واکنش ها فراتر از مرزهای سوریه خواهد بود."
سرلشکر پاسدار محمد علی جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران ایران، در حاشیه جلسه شورای عالی امنیت ملی گفت: "جنگ در کنار رژیم صهیونیستی پتانسیل انتقال بحران به درون این رژیم را تشدید می کند."
وی با اشاره به اظهارات مقامات آمریکایی مبنی بر حمله نظامی به سوریه گفت: "آشکار شدن علایم ناکامی سردمداران کاخ سفید در ائتلاف سازی مورد نظر برای جنگ افروزی جدید در منطقه، آمریکایی ها را به اتخاذ موضع مداخله و حمله نظامی محدود به سوریه وا داشته است."
جعفری به کشورهایی که در حمله احتمالی آمریکا به سوریه، با این کشور همکاری کنند هشدار داد و گفت: "کسانی که در این مداخله با آمریکا مشارکت نمایند دچار بحران های زودرس در امنیت ملی خود خواهند شد."
فرمانده کل سپاه پاسداران ایران با بیان اینکه "جنگ و ناامنی پدیده هایی سیال و غیر قابل کنترل هستند" گفت: "همانگونه که مداخله ی آمریکا در جهان اسلام تا به امروز موجب توسعه افراط گرایی، خشونت و تروریسم شده است تهاجم به سوریه نیز روند توسعه افراط گرایی را تشدید خواهد کرد و به مانند افغانستان و عراق جز رنج، محنت، آوارگی و کشتار مردم بی گناه نتیجه‌ای نخواهد داشت."
گفتنی است که سوریه از حمایت شدید ایران برخوردار است و ایران به عنوان هم پیمان اصلی سوریه در منطقه، در دو سال گذشته موضعی را اتخاذ کرده که به مثابه وارد شدن به جنگ در حمایت از رژیم اسد بوده است.
این کشور با ارسال گسترده سلاح و تجهیزات پیشرفته نظامی برای رژیم اسد و اعزام نیرو به این کشور تلاش کرده است تا رژیم اسد را بر سر قدرت حفظ کند.
برخی تحلیل گران نیز حمله احتمالی آمریکا و متحدانش به سوریه را آغاز حمله به ایران می دانند. مسئله ای که برخی مسئولان میانه روی ایرانی را به شدت نگران کرده و این نگرانی را می توان در موضع گیری های محتاطانه آنان در هفته های اخیر در مقایسه با اظهارات ماههای گذشته آنان مشاهده کرد. هر چند که ایالات متحده اعلام کرده است که حمله احتمالی این کشور به سوریه حمله ای محدود و صرفا واکنشی به استفاده رژیم اسد از سلاحهای شیمیایی علیه مردم سوریه برای مجازات رژیم اسد خواهد بود.
برخی از مسئولان حکومتی ایران نیز مانند هاشمی رفسنجانی نسبت به آنچه مواضع غیررسمی و افراطی عده ای از افراد در مورد سیاست خارجی ایران خوانده اند تلاش کرده اند تا هرگونه اظهارنظر تند و واکنش شدید نسبت به تحولات اخیر، مستقیما متوجه نظام نشود.

القاعده مردم مصر را به جنگ با ارتش دعوت کرد

یکی از رهبران شاخه عراق القاعده روز شنبه 31 آگوست از مصریان خواست تا با ارتش این کشور بجنگند و اخوان المسلمین را بخاطر برگزیدن راه دموکراسی "شیطانی" خواند.

پیام صوتی ابو محمد العدنانی، بیانگر تلاشهای القاعده در بهره برداری از رویدادهای 3 ژوئیه مصراست که منجر به برکناری حکومت محمد مرسی شد. این رهبر القاعده در پیام خود مواضع تندروانه مبارزه مسلحانه را بجای سیاستهای صلحجویانه تبلیغ میکند.


العدنانی در این پیام 32 دقیقه ای از سرنگونی محمد مرسی شادمانی کرده و ضمن مسخره کردن اخوان المسلمین در باره این حزب می گوید: "یک حزب غیرمذهبی است که جامه دینی به تن کرده و بجای جهاد در راه خدا، به دنبال پرستش قدرت و پارلمان و جهاد در راه مردمسالاری است."


به گفته العدنانی "آنها (اخوان المسلمین) شیطانی تر از غیرمذهبی ها هستند، و اگر رسیدن به قدرت مستلزم تعظیم در مقابل شیطان باشد آنها در این راه درنگ نمیکنند."


العدنانی سخنگوی رسمی دولت اسلامی عراق و شام است، که با دولت شیعه عراق می جنگد. این پیام صوتی قابل تائید از سوی منابع مستقل نیست، اما در یک سایت اینترنتی آمده که همواره مورد استفاده این ستیزه جویان قرار میگیرد.


اخوان المسلمین پس از برکناری از قدرت، در بیانیه هایش مردم مصر را دعوت به برپائی اعتراضات غیر خشونت آمیز میکند، در حالی که در بعضی از این اعتراضات کار به خشونت کشیده شده و بین نیروهای پلیس و شهروندان درگیریهایی پیش آمده است. در درگیریهای روز 14 آگوست، به تعدادی از کلیساها و اماکن دولتی حمله شد و گروههای تندرو در شبه جزیره سینا دست به خشونت زدند.


در همین ارتباط ، روز شنبه وزارت کشور مصر در بیانیه اعلام کرد یک افسر پلیس ضد شورش مصر در سینا کشته شد. این افسر پلیس روز جمعه در شهر العریش و به ضرب گلوله کشته شده است.


حمله به نیروهای انتظامی در سینا بعد از رویدادهای 3 ژوئیه در مصر رو به افزایش گذاشته است. بر اساس گزارش وزارت بهداشت مصر در درگیریهای روز جمعه این کشور 8 نفر کشته و 221 نفر زخمی شده اند.

۱۳۹۲ شهریور ۴, دوشنبه

ترس و وحشت خامنه ای از اوضاع بحرانی منطقه


خامنه ای امروز در دیدار با سلطان عمان، کشورهای غربی و کشورهای عرب منطقه را تهدید کرد.
خامنه ای  پیش از ظهر امروز در دیدار سلطان قابوس پادشاه عمان، شرایط منطقه را در معرض بحران توصیف کردو گفت:
منطقه اکنون در شرایط حساس و خطیری قرار گرفته است.


خامنه ای : متأسفانه با حمایت برخی کشورهای منطقه، یک گروه تکفیری شکل گرفته که با گروههای مسلمان دیگر درگیر است اما حامیان این جریان باید بدانند که این آتش، دامان آنها را نیز خواهد گرفت.

اظهارات 3 وزیر آمریکایی، فرانسوی و بریتانیایی درباره واکنش علیه رژیم اسد

چاک هیگل وزیر دفاع آمریكا روز دوشنبه 26-8-2013 اعلام کرد کشورش در واکنش به حمله شیمیایی رژیم سوریه علیه غیر نظامیان تنها با موافقت و هماهنگی جامعه جهانی علیه رژیم اسد اقدام خواهد کرد.

به گزارش العربیه هیگ که در اندونزی بسر می برد ، در گفت و گو با خبرنگاران ، جزئیات چگونگی واکنش آمریکا علیه رژیم سوریه را ذکر نکرد . 

یک منبع آمریکایی اظهار داشت که هیگل در صدد است تا در ساعات آینده با وزرای خارجه بریتانیا و فرانسه درباره آخرین تحولات سوریه گفت و گو کند. 

از سوی دیگر ویلیام هیگ وزیر خارجه بریتانیا امروز دوشنبه از احتمال واکنش کشورهای غربی علیه رژیم سوریه ، بدون موافقت شورای امنیت سازمان ملل خبر داد. 

هیگ که با رادیو بی بی سی مصاحبه می کرد ، در پاسخ به این پرسش که آیا امکان دارد که بدون توافق شورای امنیت سازمان ملل نسبت به حمله شیمیایی در سوریه واکنش نشان داد ، اظهار داشت :" باید بگویم بله ، در غیر این صورت واکنش به چنین اعمال جنایتکارانه ‌ای غیر ممکن خواهد بود و این نمی تواند موضع قابل قبولی باشد." 

در همین زمینه لوران فابیوس وزیر خارجه فرانسه تاکید کرد که تصمیم گیری درباره واکنش کشورهای غربی علیه رژیم سوریه در روزهای آینده مشخص خواهد شد. 

وزیر نفت ایران یک قرارداد گازی با چینی ها را فسخ کرد



بیژن زنگنه وزیر نفت ایران قرارداد توسعه فاز 11 میدان گازی "پارس جنوبی" با یک شرکت چینی را فسخ و آن را به یک شرکت ایرانی واگذار کرد. 

خبرگزاری ''مهر'' در گزارشی از موافقت بيژن زنگنه، با امضای قرارداد طرح توسعه فاز 11 "پارس جنوبی" به ارزش تقريبی پنج ميليارد دلار بين "شرکت ملی نفت ایران" و "پتروپارس" خبر داده است .

این دومين قرارداد گازی چينی‌ها با ايران است که فسخ می شود.

صنعت نفت و انرژی ایران در سال‌های گذشته، زیر فشار تحریم‌های بین‌المللی، با بحران مواجه شده و تولید نفت این کشور تا حدود یک میلیون بشکه در روز کاهش یافته است.

گزارش خبرگزاری "مهر" می‌افزايد که مدت قرارداد امضا شده با شرکت "پتروپارس" حدود 52 ماه است.

بر اساس اين گزارش، هرچند عملکرد شرکت‌های نفتی چينی در برخی از کشورهای همسايه ايران مانند عراق رضايت‌بخش و حتی پيش‌روتر از شرکت‌های بزرگ نفت و گاز جهان بوده، اما ''تاخيرهای چندين و چند ساله'' اين شرکت‌ها در ايران تاکنون منجر به فسخ دو قرارداد بزرگ گازی در صنعت نفت با آنها شده است.

۱۳۹۲ شهریور ۳, یکشنبه

سوریه با ورود بازرسان سازمان ملل به منطقه کاربرد سلاح شیمیایی موافقت کرد


مقامات رژیم سوریه روز یکشنبه 25-8-2013 با ورود گروه تحقیقات شیمیایی وابسته به سازمان ملل به مناطق آسیب دیده از بمباران شیمیایی از جمله منطقه غوطه الشرقیه در حومه دمشق موافقت کردند. 

خبرگزاری رویترز به نقل از وزرات خارجه سوریه گزارش داد مقامات دمشق و سازمان ملل به توافق رسیدند که گروه بین المللی تحقیقات شیمیایی از منطقه غوطه شرقیه بازدید کند. 

خبرگزاری رسمی سوریه "سانا" گزارش داد که پس از موافقت مقامات دمشق گروه تحقیق سازمان ملل به ریاست پرفسور "آکی استل استروم" می تواند از امروز درباره ادعاهای بکارگیری سلاح شیمیایی در حومه دمشق تحقیق کند. 

در همین حال تلویزیون ایرانی انگلسی زبان "پرس تی وی" به نقل از محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران از موافقت دمشق با بازدید گروه تحقیق سازمان ملل از مناطق آسیب دیده خبر داد. 

ظریف گفته است :" جامعه جهانی لازم است واکنش شدیدی نسبت به بکارگیری سلاح شیمیایی از سوی تروریست ها نشان دهد." 

از سوی دیگر فرانسوا هولند رئیس جمهور فرانسه امروز یکشنبه اعلام کرد همه شواهد نشان می دهد که رژیم سوریه علیه ساکنان غوطه شرقی در حومه دمشق، سلاح شیمیایی بکار برده است. 

مخالفان سوری رژیم اسد را به حمله شیمیایی روز چهارشنبه گذشته علیه حومه دمشق که به کشته شدن صدهها نفر انجامید ، متهم می کنند.

بسیاری از مقامات کشورهای جهان از جمله آمریکا ، فرانسه و بریتانیا با محکوم کردن حملات شیمیایی علیه حومه دمشق از رژیم سوریه خواستند با ورود بازرسان به مناطق آسیب دیده از این حملات موافقت کند. 

در مقابل رژیم سوریه مخالفان خود را به بکارگیری سلاح شیمیایی به منظور "برانگیختن واکنش های جهانی " نسبت به بحران این کشور ، متهم کرد. 
 

یک دیپلمات ارشد آمریکایی برای رایزنی درباره سوریه فردا به تهران می رود


به گزارش خبرگزاری پانا، معاون دبیرکل سازمان ملل قرار است صبح فردا با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران دیدار خواهد کند.

جفری فلتمن دیپلمات ارشد امریکایی و معاون سیاسی بان کی مون دبیر کل سازمان ملل قرار است به تهران سفر کرده و با مقام های ایرانی درباره تحولات سوریه، مصر و لبنان رایزنی کند. 

گزارش خبرگزاری ''پانا''، آقای فلتمن قرار است صبح دوشنبه ۲۶-۸-۲۰۱۳ با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران، دیدار و گفت و گو کند. 

وی اخیرا سفری به برخی دیگر از کشورهای خاورمیانه داشته است.

فلتمن عالی ترین مقام امریکایی است که بعد از پیروزی انقلاب ایران و البته به عنوان معاون دبیرکل سازمان ملل به ایران سفر می کند.

وی پیشتر برای شرکت در اجلاس سران عدم تعهد به عنوان همراه بان کی مون به تهران سفر کرده بود. 

گفته می شود مارتین نسیرکی سخنگوی سازمان ملل نیز او را در این سفر همراهی می کند.
جفری فیلتمن پیشتر معاونت هلاری کلینتون، وزیر امور خارجه سابق آمریکا در امور خاور نزدیک را بر عهده داشته و از سال 2004 تا 2008  نیز در سمت سفیر ایالات متحده آمریکا در لبنان خدمت کرده است .
بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل متحد در 11 ژانویه 2012، فیلتمن را به عنوان معاون خود در امور سیاسی سازمان ملل برگزید.
جفری فیلتمن سابقه میانجیگری در خاورمیانه و دیگر مناطق بحران زده جهان را به همراه دارد و به زبان های عربی، فرانسوی و مجاری آشنا است.

به هلاکت رسیدن15 تن از عناصر حزب الله لبنان در نبردهای سوریه


شورای نظامی دمشق از کشته شدن 15 تن از عناصر حزب الله لبنان که تحت لوای "گردان ابوالفضل العباس" در کنار نیروهای اسد می جنگند خبر داد.
بر اساس این گزارش عناصر حزب الله در نبردهایی که دراطراف حرم حضرت زینب در حومه دمشق روی داد کشته شدند و نیروهای ارتش آزاد توانسته اند درمانگاه "امام خمینی" را در این منطقه به تصرف خود در آورند.
به گزارش العربیه ، نیروهای اسد و شبه نظامیان حزب الله لبنان به منظور تصرف اردوگاه پناهندگان فلسطینی یرموک هم اکنون در مسیر فرودگاه بین المللی دمشق تجمع کرده اند. 

اردوگاه پناهندگان  الیرموک در سال 1957 به منظور اسکان دادن پناهجویان فلسطینی ساخته شد اما هم اکنون علاوه بر فلسطینی ها شمار زیادی از سوری ها  در این شهرک ساکن هستند. 

این اردگاه  یک سال پس از آغاز درگیری های جاری در سوریه نسبتا آرام بود اما پس از پیشروی مخالفان و گسترش جنگ در مناطق جنوبی دمشق ، از سوی هواپیماهای رژیم دمشق مورد هدف قرار گرفت. 

نیروهای رژیم سوریه روز جمعه از طریق بلندگو،  مردمی را که هنوز در شهرک یرموک باقی مانده اند هشدار داده اند فورا این شهرک را ترک کنند. 

این در حالی است که درگیری میان نیروهای رژیم سوریه و مخالفان در اطراف شهرک یرموک ادامه دارد و توپخانه رژیم اسد مناطقی از این شهرک را بمباران کرد. 

از سوی دیگر دفتر رسانه ای شورای نظامی مخالفان اعلام کرد که ارتش آزاد سوریه تجمع ارتش اسد و لباس شخصی های هوادار آنها را در خیابان نسرین در یرموک با موشک های دست ساز هدف قرار داده است. 

بودائیان یک روستا در میانمار ده ها خانه اقلیت مسلمان را آتش زدند

صدها تن از اهالی بودایی یک روستا در میانمار ده ها خانه و مغازه اقلیت مسلمان را در شمال غرب این کشور به آتش کشیدند.

به گزا رش خبرگزاری ها، بودائیان محل در پی شایعاتی درباره آزار جنسی یک زن بودایی توسط مردی مسلمان، از نیمه شب شنبه تا بامداد یکشنبه تا زمان ورود ماموران پلیس، دست به خشونت و تخریب زدند.
یکی از مسئولان پلیس به خبرگزاری ها گفته است که مهاجمان ابتدا پاسگاه محل را محاصره کرده و خواستار تحویل شخص مظنون بودند و در پی آن حدود ۴۲ خانه و  ۱۵ مغازه متعلق به ساکنان مسلمان را آتش زدند.

احضار یکی دیگر از علمای اهل سنت به دادگاه روحانیت


کاکه عبدالسلام گلنواز (امام جمعه و جماعت مسجد شیوه ابراهیم سردشت ) از اعضای مکتب قرآن ، طی یک احضاریه در مورخه دوشنبه ۴/۶/۹۲ به دادگاه ویژه روحانیت تبریز احضار شد.

سوریه در مورد حمله احتمالی به آن کشور هشدار داد

عمران عاهد الزعبی، وزیر اطلاع‌رسانی سوریه

دولت سوریه، روز دوم شهریور ماه، با متهم کردن مخالفان خود به انجام حمله شیمایی روز چهارشنبه ۳۰ شهریور، هشدار داد که حمله به آن کشور، آتشی را در کل منطقه شعله‌ور کند.


به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، عمران عاهد الزعبی، وزیر اطلاع‌رسانی سوریه که در این مورد با شبکه لبنانی المیادین گفت‌وگو می‌کرد، حمله احتمالی آمریکا به آن کشور را نامحتمل دانست و گفت چنین کاری می‌تواند بر خشونت‌ها در منطقه بیافزاید.

او می‌گوید «برآیند ساده چنین حمله‌ای مانند آتشی است که نه فقط سوریه که کل خاورمیانه را در بر خواهد گرفت».

عمران زعبی با متهم کردن شورشیان به حمله روز چهارشنبه گفت دمشق در این مورد «شواهدی» در دست دارد. 

او جزئیاتی در مورد این شواهد ارائه نکرده ولی گفته است «موشک‌ها از جایی که در دست شورشیان است به سمت غیرنظامیان پرتاب شده‌اند».

۱۳۹۲ شهریور ۲, شنبه

حسن روحانی کاربرد سلاح شیمیایی در سوریه را تایید کرد


  
حسن روحانی رئیس جمهور جدید ایران روز شنبه برای اولین بار و پس از گذشت چهار روز از وقوع حادثه، کاربرد سلاح شیمیایی در سوریه را تایید کرد.

اما وی از کسی به عنوان مسئول استفاده از این سلاح نام نبرد.

پیشتر مقامات تهران مخالفان رژیم اسد را مسئول به کارگیری سلاح شیمیایی قلمداد کرده بودند .

به گزارش رویترز به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا رئیس جمهور ایران گفته است:" شمار زیادی از مردم بی گناه در اثر کاربرد مواد شیمیایی زخمی و شهید شده اند و این مایه تاسف است".

این در حالی است که رژیم ولایت فقیه ایران کمک های مالی و تسلیحاتی خود را به رژیم رافضی بشار اسد افزوده است و سلاح شیمیایی  استفاده شده در قتل  مسلمانان و افراد بی گناه، ساخت ایران بوده اند و بعضا هم مشخصات ساخت آن از بین برده شده اند.

روز چهارشنبه گذشته نیروهای مخالف رژیم اسد از یک حمله شیمیایی علیه مناطق تحت کنترل خود در حومه دمشق خبر دادند که در اثر آن صدها تن جان باختند.

قتل عام مردم مصر توسط ارتش خیانت به ملت بود


مولانا عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت زاهدان در بخشی از خطبه های نماز جمعه این هفته (25 مرداد 92) به وقایع جاری مصر پرداخت و گفت: "حمله خونین ارتش مصر به اسلامگرایانی که در اعتراض به کودتای نظامی مصر تجمع کرده بودند، همه ملتهای آزاده دنیا را عزادار کرد."
ایشان کودتای نظامی مصر را "بمباران کردن دموکراسی" خواند و گفت: "کودتا به معنای استبداد و حاکم کردن دیکتاتوری است؛ و کودتاچیان تمامیت خواه و خودکامه هستند. دولتی که پیش از کودتا برسرکار بود با انتخابات و رأی مردم و با طی روندی دموکراتیک برگزیده شده بود؛ و اگر کودتاچیان به کارآمدی این دولت اعتراض داشتند باید تا پایان دوره آن صبر می کردند و در انتخابات بعدی با رعایت اصول دموکراسی دولت را برکنار می کردند، اما کودتای نظامی علیه این دولت نشان داد که آنان با دموکراسی مخالف هستند و تحمل اسلام و اسلام گرایان را ندارند."
امام جمعه اهل سنت زاهدان افزود: "به گلوله بستن تجمع مسالمت آمیز معترضین از زمین و هوا و قتل عام مردم مصر اقدامی بود که همه دنیا آن را تقبیح کرده و ما نیز آن را با شدت تمام محکوم می کنیم و با مردم مصر ابراز همدردی کرده و به همه مسلمانان جهان تسلیت می گوییم. همه دنیا می داند که این کودتا و کشتار مردم بیگناه با اشاره مستقیم صهیونیستها و مستکبران جهان انجام شده است."
مدیر دارالعلوم زاهدان گفت: "وظیفه ارتش مصر دفاع از تمامیت ارضی مصر در مقابل طمعکاران است و این ارتش حق ندارد مردم مصر را قتل عام کند. هیچ ارتشی در دنیا حق ندارد ملت خود را به گلوله ببندد."
مولانا عبدالحمید خاطرنشان کرد: "ما از همه کشورهای دنیا می خواهیم این خیانت ارتش مصر به مردم خود و قتل عام مردم را به شدت محکوم کنند و کسانی که در داخل و خارج از مصر با هر تفکری دچار اشتباه شدند و ضمن همراهی با نظامیان از کودتای نظامی حمایت کردند، باید خود را از این موضوع کنار بکشند و خود را از نظامیان جدا کنند و این جنایت را محکوم کنند تا آبرو و حیثیتشان بیش از این خدشه دار نشود."

اقتدار نظام اسلامی در این است که مسئولان به همه ایرانیان نگاهی یکسان داشته باشند
مولانا عبدالحمید در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به رای اعتماد مجلس به 15 وزیر کابینه دولت روحانی گفت: "آنچه رئیس جمهوری به تمام وزرای خود بر آن تاکید کرده اعتدال گرایی است."
امام جمعه اهل سنت زاهدان افزود: "بیشتر وزرا در سخنان خود بر توجه به حقوق اقوام و مذاهب تاکید کردند و این یک نعمت و نکته مثبتی است که در دولت تدبیر و امید حقوق اقوام و مذاهب مورد توجه دولت است."
مولانا عبدالحمید با ابراز امیدواری نسبت به تحقق عملی شعارهای دولت جدید درباره حقوق همه اقوام و مذاهب گفت: "مشارکت همه اقوام و مذاهب و استفاده از نیروهای شایسته و توانمند آنان در مدیریتها و رده های مختلف کشوری و استانی، موجب تقویت وحدت و امنیت ملی در کشور می شود."
رئیس شورای سیاست گذاری مدارس علوم دینی اهل سنت سیستان و بلوچستان اظهار داشت: "بهترین حکمت و اقتدار و قدرت نظام اسلامی در این است که مسئولان به همه ایرانیان نگاهی یکسان داشته باشند؛ و ما برای رئیس جمهور در انجام وعده هایش دعای خیر می کنیم و امیدواریم وی گامهای موثری در جهت تحقق عملی وعده های خود بردارد."

۱۳۹۲ شهریور ۱, جمعه

اولین کمیته میانجی‌گری میان اخوان‌المسلمین و دولت مصر تشکیل شد

اخوان‌المسلمین مردم مصر را به شرکت در تظاهرات بزرگ روز جمعه فراخوانده‌اند. شب پیش ۴ رهبر محلی اخوان دستگیر شدند. همزمان در لکسور یک کمیته محلی برای میانجی‌گری میان اخوان‌المسلمین و دولت تشکیل شده است.
مصر، در آستانه تحولات تازه‌‌ای است. در حالی که اخوان‌المسلمین مردم را به شرکت در تظاهرات بعد از نماز جمعه (۲۳ اوت، اول شهریور) فراخوانده‌اند، خبرگزاری آلمان از تشکیل یک کمیته محلی در استان توریستی لکسور خبر می‌دهد. برپایه این گزارش، کمیته منطقه‌ای از نمایندگان احزاب مختلف برای میانجی‌گری میان دولت و اخوان‌المسلمین تشکیل شده است.

تلاش برای حفظ یکپارچگی


خبرگزاری آلمان به نقل از اعضای کمیته لکسور می‌نویسد که تعدادی از اعضای اخوان‌المسلمین به صورت کتبی اطمینان داده‌اند که دیگر در تظاهرات ضد دولتی شرکت نمی‌کنند و فعالیت سیاسی نخواهند داشت. در مقابل پایداری به این تعهد، کمیته لکسور می‌کوشد نیروهای امنیتی را متقاعد کند که از تعقیب اسلام‌گرایان دست بردارند.


محمد ابوصالح به‌عنوان هماهنگ‌کننده کمیته لکسور گفته است:«آشتی اهمیت زیادی دارد. اختلافات سیاسی میان اسلامگرایان و سایر نیروها در بسیاری از روستاها و شهرها و در میان قبایل مختلف شکاف انداخته است.»

اقتصاد استان لکسور وابسته به صنعت جهانگردی است و این صنعت در دوسال ناآرامی‌های مصر به شدت آسیب دیده است. فعالان گروه‌های سیاسی این استان به‌این دلیل در امر آشتی ملی پیشقدم شده‌اند که مایلند ناآرامی‌ها پایان یابد تا صنعت جهانگردی به وضعیت گذشته باز گردد.

تلاش‌های کمیته صلح لکسور در شرایطی ادامه دارد که رهبری مصر به‌رغم اعتراض‌های بین‌المللی همچنان به دستگیری کادرهای متنفذ اخوان‌المسلمین ادامه می‌دهد و آن‌ها را به زندان می‌اندازد. به‌گزارش پایگاه اینترنتی "الشروق" پنجشنبه شب (۲۲ اوت، ۳۱ مرداد) نیروهای امنیتی در یک منطقه جنوب قاهره ۴ تن از رهبران محلی اخوان‌المسلمین را دستگیر کردند.


واکنش تند رئیس قرارگاه عمار سپاه به اظهارات وزیر اطلاعات درباره بازگشت ایرانیان به کشور

حجت‌الاسلام مهدی طائب رئیس قرارگاه عمار سپاه پاسداران ایران از سخنان اخیر وزیر اطلاعات درباره بازگشت ایرانیان خارج از کشور به شدت انتقاد کرد و آن را "کاری عبث" و "به دور از جایگاه دولت" خواند.
 مهدی طائب روز جمعه 23-08-2013 در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، با اشاره به اظهارات اخیر وزیر اطلاعات درباره ایرانیانی که پس از ناآرامی های انتخابات سال 1388 از ایران خارج شده اند، از وزیر اطلاعات خواست تا "از ورود به مباحثی که شائبه عدم تخصص در آن وجود دارد خودداری کند."
وی افزود: "ما اگر استقلال قوا را قبول داریم باید بدانیم که دولت حق ورود به بحث مجرمان را ندارد و برخورد با جرم و جنایت به صورت انحصاری مربوط به قوه قضائیه است."
طائب در ادامه گفت: "کسانی که در فتنه 88 جرمی مرتکب نشده و به خارج از کشور سفر کرده‌اند چه زمانی برای ورودشان به کشور منع و ناامنی وجود داشته که حالا شخص وزیر اطلاعات اینگونه موضع می‌گیرد تا رسانه‌های بیگانه نیز مواضع نادرست خود مبنی بر وجود اختناق و هراس در ایران را القا کنند."
رئیس قرارگاه عمار اظهار داشت: "سه نکته در این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد؛ نکته اول این است که دعوت و خواهش برای بازگشت به کشور از افراد مجهولی که جرمی انجام نداده‌اند کار عبثی است و این موضع از جایگاه دولت به عنوان جایی که مظهر رای و حیثیت مردم است بعید به نظر می‌رسد."
طائب با طرح این پرسش که چنین موضعی چه ارتباطی با تدبیر و اعتدال دارد،‌ مهم‌ترین وظیفه وزارت اطلاعات را کمک به امنیت کشور دانست و افزود: "آیا در رابطه با کسانی که در فتنه 88 جرمی مرتکب نشده بودند منع ورود یا ناامنی وجود داشت که وزیر اطلاعات اینگونه موضع می‌گیرد؟ آنها باید مصداق بیاورند که کسی در عین حال که مجرم نبوده اما به خاطر ترس از کشور فرار کرده است و ما حالا می‌خواهیم به او ضمانت دهیم که به کشور بازگردد."
رئیس قرارگاه عمار با بیان اینکه "چنین مواضعی تعریف ماموریت‌های بی‌خاصیت و بدون الزام است" افزود: "وزارت اطلاعات امروز باید به تهدید‌هایی که در سراسر کشور وجود دارد توجه کند نه موضوعاتی که نه تنها تهدید نبوده بلکه آسیب هم محسوب نمی‌شود."
پیش از این وزیر اطلاعات در هفته گذشته گفته بود که ترس بی مورد کسانی را که از ایران خارج شده و مرتکب خلافی نشده اند حل می کند و تضمین می دهد که آنان در صورت بازگشت به کشور با مشکلی مواجه نشوند.