.

۱۳۹۳ مهر ۱, سه‌شنبه

درگیری مردم و پلیس در شهر چابهار استان سیستان و بلوچستان



پس از ضرب و شتم یکی از شهروندان توسط پلیس راهنمایی و رانندگی رخ داد


سی
 گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، و رسانه های اجتماعی، اوایل شامگاه دوشنبه 22-9-2014 در بازار چابهار پلیس راهنمایی و رانندگی یک جوان موتورسوار بنام «شکیل قادری» را پس از جریمه نقدی بداخل کانکس خود انتقال داده و بشدت مورد ضرب و شتم قرار می‌دهد.
این برخورد با اعتراض و سپس درگیری رهگذران با پلیس روبرو شده و مردم اقدام به بستن خیابان کرده و خواستار پاسخگویی مسئولان شدند.
پس از چند دقیقه پلیس ضد شورش برای متفرق کردن مردم در محل حاضر می شوند و به این ترتیب درگیریها شدت می یابد.
یکی از حاضران در محل به گزارشگر هرانا گفت: «این چندمین بار است که این نوع درگیری که مقصر اصلی آن پلیس راهنمایی و رانندگی و یا نیروی انتظامی است رخ می‌دهد. چند ماه پیش نیروی انتظامی یک جوان بلوچ را دقیقا در همین محل زیر می‌گیرد و مردم اعتراض می‌کنند و با پلیس درگیر می‌شوند."

۱۳۹۳ شهریور ۳۰, یکشنبه

صنعا، پایتخت یمن، به تصرف حوثی ها درآمد


به گفته منابع دولتی و حوثی، شهر صنعا روز یکشنبه 21 سپتامبر به دست حوثی ها سقوط کرد، و مقر نخست وزیر، رادیو و تلویزیون، و پادگانهای ارتش به تصرف آنها درآمد. 

به گزارش تلویزیون الحدث، محمد سالم باسندوه، نخست وزیر یمن استعفای خود را تقدیم عبدربه منصور هادی، رئیس جمهور این کشور کرد. در همین حال رئیس جمهور یمن برای گفتگو در باره تحولات سریع این کشور به دیدار جمال بن عمر، نماینده سازمان ملل در این کشور، رفت. 

گزارشها حکایت از آن دارد که نیروهای حوثی مقر لشگر 6 و مقر فرماندهی پلیس را تصرف کرده اند. 

منابع حوثی اعلام کردند که مقر لشگر اول زرهی، که فرماندهی آنرا علی محسن الاحمر بر عهده داشت را تصرف کرده اند. الاحمر یکی از سرسخت ترین مخالفان حوثی ها بود. این منابع گفتند که الاحمر موفق به فرار شده است. 

به گفته این منابع، نیروهای حوثی دانشگاه ایمان در صنعا را محاصره کرده اند که محل تدریس عبدالمجید الزندانی، یکی از روحانی سلفی و مخالف حوثی هاست. 

به گزارش ناظران محلی، ارتش و نیروهای مسلح یمن هیچگونه مقاومتی در مقابل حوثی ها در شهر صنعا نداشتند، و پس از سقوط مقر فرماندهی لشگر چهارم یمن، مقادیر زیادی سلاح و مهمات بدست نیروهای حوثی افتاده است. 

بن عمر، نماینده سازمان ملل متحد در یمن گفت که بعد از گفتگوهای بسیار، تمامی طرفهای درگیر موافقت خود را برای حل بحران این کشور بر اساس مفاد "کنفرانس گفتمان ملی" اعلام کردند. 

تمامی پروازهای فرودگاه بین المللی صنعا متوقف شده است، و مدارس و بازارها در این شهر تعطیل هستند

شکنجه پناهندگان سوری توسط عناصری از ارتش لبنان



یک فیلم ویدیویی که بر روی سایت یوتیوب پخش شده ، نشان می دهد که عناصری از ارتش لبنان ، شماری از پناهندگان سوری در اردوگاه المحبه و عرسال را شکنجه می کنند.
شیخ حسام الغالی هماهنگ کننده هیئت های کمک رسانی در گفت و گو با العربیه درباره اینکه آیا این افراد وابسته به ارتش لبنان هستند یا خیر، اظهار داشت :« این فیلم هم اکنون در دست دولت لبنان است و باید در این مورد تحقیق شود ، شکنجه گران در این فیلم یونیفرم ارتش لبنان به تن کرده بودند.»
وی با تاکید بر اینکه قربانیان این حادثه از پناهجویان سوری مستقر در اردوگاه المحبه هستند از دولت لبنان خواست که شکنجه گران را هر چه سریع تر معرفی کند.
الغالی افزود که این پناهنجویان هم اکنون در نزد ارتش لبنان بازداشت هستند و تنها ده نفر از آنها آزاد شده اند.
در پی اعدام دو سرباز لبنانی ، صفحاتی در اینترنت راه اندازی شده و خواستار اخراج پناهجویان سوری از لبنان شده اند.
دخالت نظامی حزب الله لبنان در بحران سوریه که با هدف حمایت از بشار اسد صورت گرفت ، به تنش های فرقه ای در لبنان منجر شد .

اشرف غنی احمدزی رسما رییس جمهوری افغانستان اعلام شد



کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان بعد ازظهر روز یکشنبه 21 سپتامبر 2014 رسماً اعلام کرد که اشرف غنی احمدزی رییس جمهور این کشور شده است.

 یوسف نورستانی، رییس این کمیسیون درنشست خبری گفت، براساس شمارش آرا اشرف غنی احمدزی رییس جمهور افغانستان است و حکومت آینده را رهبری می کند.

نورستانی بصورت مختصر نتایج دور دوم انتخابات ریاست جمهوری این کشور را اعلام کرد اما وارد جزئیات نشد و به پرسش های خبرنگاران نیز پاسخ نداد.

انتخابات جنجالی ریاست جمهوری افغانستان بتاریخ 16 حمل(فروردین) سال جاری خورشیدی برگزار شد اما هیچ کدامی از هشت نامزد نتوانستند موفق شوند سرانجام انتخابات میان عبدالله و اشرف غنی به دور دوم رفت.

دور دوم انتخابات ریاست جمهوری این کشور بتاریخ 24 جوزا(خرداد) نیز برگزار شد که بعد از برگزاری انتخابات، تیم های انتخاباتی عبدالله و غنی یکدیگر خودرا به تقلب های سازمان یافته انتخاباتی متهم می کردند.

پس از مدتی روند شمارش آرا ازسوی عبدالله عبدالله تحریم شد و کار بجای رسید که سازمان ملل متحد و آمریکا برای حل بن بست انتخاباتی وارد عمل شدند.

بعد از بگومگوهای زیاد، هردو نامزد امروز یکشنبه 21 سپتامبر باهم توافقنامه حکومت وحدت ملی را امضا کردند ومبنی بر این توافقنامه، قدرت سیاسی بصورت 50+50 تقسیم گردیده است.

۱۳۹۳ شهریور ۲۵, سه‌شنبه

حمله شهادت طلبانه طالبان در نزدیکی سفارت آمریکا



  کشته شدن دو سرباز آمريکا در انفجار امروز کابل.

بیا باهم باشیم



جبهه همبستگی ملی اهل سنت ایرانبیا باهم باشیم نه درپی دشمنی باهم
بیا تا دست در دست هم نهیم و علیه جور وتبعیض همه جانبه رژیم ستم گستر ولایت فقیه بپاخیزیم نه اینکه خودمان را به بیدادگران بسپاریم و بوغ و کرنای آنان باشیم.
بیا تا صدای هم باشیم و مرحمی بر زخمهای یکدیگر نه اینکه شمشیر برهنه دشمنان دین، عقیده وهویت خودمان باشیم و تیشه بر ریشه خود زنیم.
بیا تا صدا و فریادرس مظلومان باشیم نه توجیه گر بیدادهای ظالمان.
بیا تا با کمک همدیگر آب را ازآسیاب رژیم بیدادگر بگردانیم نه اینکه آب درآسیاب بیداد و خون خوارآن ریزیم.
بیا تا به خود آییم و بیش از این گول ریاکاری ریاکاران متدین نما و وعده های دروغین آنان را نخوریم و دست از توصیف وستایش برداریم و روبند تزویر و ریا را ازچهره کریه صفوی پیشه های منافق صفت برداریم.
به جای خدمت کردن برای این انسان های حقیر و پستی که عظمت خودشان را در تحقیر و ذلیل کردن ما می بینند.
بیاتا به این همه ذلت و خواری یکباره خاتمه دهیم و خدمت گزارخودمان باشیم نه غلام حلقه بگوش آنان.
به جای هرس کردن شاخه های خشکیده این نظام، بیا تا درخت پوسیده این نظام ستمگر را از ریشه برکنیم.
به جای آبیاری علف های هرزی که در زمین های متعلق به ما کاشته شده اند وعرصه زندگی را بر ما تنگ و تنگترکرده اند، بیاتا این علف های هرز را دور اندازیم و برای همیشه از شر آنها راحت شویم.
به جای ناله کردن و چشم انتظار نشستن به اینکه کسی ما را از بند رژیم رها سازد، بیاتاخودمان بندها وغل و زنجیرهای ددمنشان رابگسلانیم.
به جای نظاره گر این همه ظلم و بیداد و شاهد بودن عزیزانمان که همه روزه مظلومانه بر چوبه های دار آویخته می شوند و به جای مشت کوبیدن برسریکدیگر، بیا تا با مشت های گره کرده بر سرعاملان این همه کشت و کشتاربکوبیم.
به جای گفتن اینکه یکدست صدا ندارد بیا تامن و تو دست در دست هم نهیم و ما شویم.
بیا وخودت قضاوت کن و برای خودت فکر کن که از این رژیم ستمگر چه امیدی می توانی داشته باشی و به چوبه های داری فکر کن که همه روزه جوانان مظلوم وبی گناهی را بر آن می بینی و به عربده ها و هوراهایی بیندیش که دشمنانت در پای چوبه های دار می کشند، پس از کناراین همه جور و ستم رفته بر خودت و بر هم نوعانت بی تفاوت نگذر و برای نجات از آن چاره جویی کن؛ چون همه چیزوابسته به خودتوست:
تن دادن به خفت وذلت در سایه شوم ولایت فقیه و یا در پی تغییر بودن و آزاد زندگی کردن ( ان الله لایغیرمابقوم حتی یغیروا ما بانفسهم)
این را باور و یقین داشته باش که اگر ما برای دفاع از شرف و ناموس خودمان بپاخیزیم یقینا پیروزی از آن ماست چون خدا باماست.

القاعده: مجاهدین عراق و سوریه، متحد شوید!



پرچم داعش و النصره

دو شاخه شمال آفریقا و یمن القاعده، در واکنش به ائتلاف بین‌المللی علیه داعش، از مجاهدین عراق و سوریه خواستند که علیه این ائتلاف متحد شوند.

این دو شاخه القاعده، امروز با انتشار بیانیه‌ای در اینترنت، از مجاهدین خواسته اند تا کشتن یکدیگر را متوقف کنند و علیه ائتلاف بین المللی علیه داعش به رهبری آمریکا که از نظر القاعده، همه مجاهدین را تهدید می کند، متحد شوند.
همچنین شاخه‌های القاعده در شمال آفریقا و یمن، در بیانیه امروز خود از گروه های جهادی خواسته اند تا از آنچه به نوشته این بیانیه، «کفر» خوانده شده، به عنوان عامل وحدت استفاده کنند.
این بیانیه اپوزیسیون میانه روی سوریه را نیز که خواهان سرنگونی بشار اسد است و از سوی آمریکا و متحدان عربش حمایت می شود، مورد خطاب قرار داده و از آنان خواسته آلت دست نشوند.
این دو شاخه القاعده همچنین از سنی های عراق خواسته تا به قول خود، «جنایت‌های آمریکا در عراق» را فراموش نکنند و در ائتلاف آمریکا علیه داعش حضور نیابند.
انتشار بیانیه القاعده در حالی صورت گرفته که میان داعش، که اعلام خلافت اسلامی کرده و از القاعده فاصله گرفته، با جبهه النصره، شاخه سوریه القاعده که همچنان به اَیمن الظواهری، رهبر القاعده وفادار است، اختلافاتی وجود دارد.
پیشتر اَیمن الظواهری، انتقادات تندی را علیه داعش مطرح کرده بود.

خلافت اسلامی یک جنگنده ارتش سوریه را سرنگون کرد


 « خلافت اسلامی» روز سه شنبه (امروز) یک جنگنده ارتش سوریه را در منطقه «رقه» سرنگون کرد.
به گزارش دیده بان حقوق بشر سوریه، از زمان شروع حملات هواییِ ارتش این کشور به نیروهای خلافت اسلامی در ماه ژوئیه گذشته، این نخستین جنگندهٔ ارتش سوریه است که با آتش پدافند هوایی «خلافت اسلامی» سرنگون می شود.
سقوط این هواپیما برروی یک روستا شماری کشته وزخمی نیز روی زمین برجای گذاشت.

فرمانده سپاه: نیروی قدس در لبنان، سوریه و عراق خوب عمل کرد


فرمانده سپاه پاسداران رژیم ولایت فقیه می‌گوید که شاخه برون مرزی این نیروی نظامی، معروف به نیروی قدس، عملکرد خوبی در کشورهای لبنان، سوریه و عراق داشته و از نهضت‌های اسلامی حمایت‌های فکری و آموزشی کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی جعفری روز سه‌شنبه ۲۵ شهریور در نشستی خبری با اشاره به فعالیت‌های نیروی قدس اظهار داشت: «عرصه ماموریت نیروی قدس سپاه در خارج از کشور و کمک به نهضت‌های اسلامی و ایستادگی مردم در برابر نظام سلطه است که این نیرو در کشورهای لبنان، سوریه و عراق اقدامات بسیار خوبی را انجام داده است».
به گفته او، «اقرار دشمنان بهترین ارزیابی از عملکرد نیروی قدس سپاه است» و این که نیروی قدس در زمینه «حمایت فکری و در منطقه بسیار موفق بوده است».
پیش از این گزارش‌های متعددی مبنی بر نقش نیروی قدس در تحولات کشورهای منطقه به‌ویژه سوریه منتشر شده است. ایران اما تاکید دارد که حضور اعضای سپاه در این کشور تنها به منظور مشاوره نظامی و آموزش نیروهای سوری بوده و این که سپاه در جنگ داخلی سوریه نقش مستقیم نداشته است.
اکنون نیز محمدعلی جعفری این سخن را درباره بحران عراق تکرار می‌کند و می‌گوید که ایران به حکومت عراق برای مقابله با گروه «خلافت اسلامی» کمک فکری و تجربی می‌دهد.
وی با اشاره به عملیات اخیری که به شکست محاصره شهر آمرلی در شمال بغداد انجامید، گفت: «این عملیات یک عملیات بسیار بزرگ و موفق بود که توسط نیروهای دفاعی و ارتش عراق انجام شد... و اکنون با تسلطی که ارتش عراق به ارتفاعات حمرین دارد، بدون تردید می‌تواند به سایر نقاط استراتژیک نیز مسلط شود».
در روزهای اخیر تصاویری از قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس، منتشر شده که به گفته رسانه‌های نزدیک به حکومت ایران، این تصاویر در منطقه آمرلی و پس از شکست محاصره آن گرفته شده است.
موضع ایران در بحران عراق علیه  «خلافت اسلامی» است، اما این مسئله باعث نشده است که در ائتلاف بین‌المللی علیه داعش حضور داشته باشد.

11کشته در درگیری میان شیعیان و قبایل مسلح یمن


در پی درگیری روز سه شنبه ۱۶ سپتامبر میان گروه شیعیان حوثی  و قبایل مسلح یمن در شمال صنعاء پایتخت این کشور ، 11 نفر کشته شدند.
به گزارش العربیه این حادثه در حالی اتفاق افتاد که دولت یمن برای برون رفت از بحران کنونی که این کشور را تا حد جنگ داخلی  پیش برده، گفت و گو هایی را با گروه حوثی ها آغاز کرده است.
یک منبع از قبایل یمن به خبرگزاری فرانسه گفت که چهار نفر از قبایل مسلح در درگیری با حوثی ها در روستای قابل در شمال صنعا جان خود را از دست دادند.
بر اساس این منبع ، چهار نفر از کشته شدگان، از نزدیکان روسای قبایل یمن هستند. یکی از کشته شدگان افسر سابق ارتش این کشور است.
درگیری میان حوثی ها و قبایل مسلح در نزدیکی یک ایست بازرسی که توسط حوثی ها برپا شده بود، اتفاق افتاد.
گروه شبه نظامی حوثی ها اعضای خود را از استان صعده و عمران در شمال یمن به صنعا آورده و با نصب چادرهایی در خیابان های پایتخت به اعتراض علیه دولت پرداختند.
برغم موافقت منصور هادی رئیس جمهور یمن با درخواست حوثی ها مبنی بر برکناری دولت و کاهش قیمت مواد سوختی، اما گفت و گو در این زمینه هنوز به نتیجه نرسیده است.

۱۳۹۳ شهریور ۲۴, دوشنبه

همکاری 30 کشور برای مقابله با دولت اسلامی عراق و شام


نشست بین‌المللی امنیت عراق که با حضور نزدیک به ۳۰  کشور در پاریس پایتخت فرانسه برگزار شد، با صدور بیانیه‌ای مبنی بر حمایت همه جانبه از دولت عراق برای مقابله با گروه حکومت اسلامی به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، کشورهای حاضر در نشست پاریس روز دوشنبه ۲۴ شهريور توافق کردند که برای مقابله با گروه حکومت اسلامی کمک‌های نظامی خود را در اختیار بغداد قرار دهند.
در بیانیه‌ای که پس از نشست پاریس صادر شد، آمده که مقابله با گروه حکومت اسلامی، یک ضرورت است.
نمایندگان حدود سی کشور و سازمان بین‌المللی در بیانیه مشترک خود اعلام کردند که متعهد می‌شوند با همه ابزارهای لازم از جمله کمک‌های نظامی، از حکومت عراق در مبارزه با گروه حکومت اسلامی پشتیبانی کنند.
کنفرانس بین‌المللی امنیت عراق به ابتکار فرانسوا اولاند رییس جمهوری فرانسه و با حضور فواد معصوم رییس جمهوری عراق، وزیران امور خارجه ۲۴ کشور عربی و خارجی، برخی همسایگان عراق و نمایندگان سازمان ملل و اتحادیه اروپا در پاریس برگزار شد.
به گفته لوران فابیوس وزیر امور خارجه فرانسه، نکته قابل توجه و شگفتی‌ساز درباره این کنفرانس این بود که همه کشورهای شرکت‌کننده بر نابودی گروه تندروی حکومت اسلامی تاکید و اتفاق نظرداشتند.
 فابیوس، در این نشست گفت یکی از راه های مبارزه با گروه حکومت اسلامی قطع راه های پول رسانی به آن است.
به گفته او، به دعوت بحرین بزودی نشستی در این زمینه در منامه برگزار خواهد شد.
این تحولات در شرایطی رخ می‌دهد که به دنبال مخالفت ایالات متحده و برخی دیگر از کشورها، رژیم ولایت فقیه در این کنفرانس حضور نیافت.  
رییس‌جمهوری عراق در گفت‌وگو با خبرگزاری آسوشیتدپرس از حضور نیافتن ایران در نشست پاریس با محوریت ائتلاف علیه نیروهای حکومت اسلامی انتقاد کرد.
فرانسه پیش‌تر آمادگی خود را برای میزبانی از ایران در این کنفرانس اعلام کرده بود اما وزیر امور خارجه آمریکا حضور ایران در این کنفرانس را مناسب ندانسته بود.
مقام‌های ایرانی نیز در واکنش به این موضوع، با «نمایشی و گزینشی» خواندن نشست پاریس گفته بودند که علاقه‌ای به حضور در این کنفرانس ندارند.
در همین حال فرانسوا اولاند در نشست مطبوعاتی خود پیش از کنفرانس بین‌المللی امنیت عراق بر ضرورت مبارزه با گروه‌های خشونت طلب و تروریستی به ویژه حکومت اسلامی در عراق تاکید کرد.
رییس جمهوری فرانسه درباره گروه حکومت اسلامی گفت که وجود این گروه خطری برای جامعه بین‌المللی است از همین رو، جامعه بین‌المللی برای مبارزه با آن باید وارد عمل شود.
کنفرانس امنیت عراق در پاریس در حالی برگزار شد که علی خامنه‌ای، رهبر رافضیان، با «پوچ، توخالی و جهت‌دار» توصيف کردن سخنان مقام‌های آمريکايی درباره تشکيل ائتلاف بين‌المللی برای مبارزه با گروه خلافت اسلامی، گفت: «حرکتی که در عراق انجام شد و کمر داعش را شکست، کار آمريکايی‌ها نبود، بلکه کار مردم، ارتش و نيروهای مردمی عراق بود».
خامنه‌ای صبح دوشنبه هنگام مرخص‌شدن از بيمارستان گفت که در ابتدا «آمریکایی‌ها به‌‌‌‌‌‌وسیله سفیر ایران در بغداد و با پیام شخصی وزیر امورخارجه آمریکا به وزیر امورخارجه، خواستار همکاری ایران در باره داعش شدند».

۱۳۹۳ شهریور ۲۳, یکشنبه

استقبال سازمان ملل از توقف حمله به گروه خلافت اسلامی در شهرها

          

نيکلای ملادنوف، نماينده ويژه سازمان ملل متحد در عراق روز شنبه ۱۳ سپتامبر از دستور نخست وزير عراق برای توقف حملات به مناطق شهری تحت کنترل نيروهای دولت خلافت اسلامی استقبال کرده است.
به گزارش خبرگزاری رويترز، حيدر العبادی، نخست وزير عراق، روز شنبه،‌ در کنفرانس ملی آوارگان عراقی گفته است که برای جلوگيری از کشته شدن افراد بی گناه  به نيروهای هوايی اين کشور دستور داده تا حملات به مناطق شهری تحت کنترل مجاهدین دولت«خلافت اسلامی»  متوقف شود.
در واکنش به اين اظهارات نخست وزير عراق، نيکلای ملادنوف گفته است: الويت سازمان ملل متحد حفاظت از غير نظاميان و تضمين سلامتی و امنيت آنها است.
حيدر العبادی همچنين روز شنبه در «توييتر» خود نوشته است: «دو روز پيش به نيروی هوايی دستور دادم تا بمباران  مناطقی شهری حتی شهرهايی که نيروهای دولت اسلامی شام و عراق حضور دارند را متوقف کند.»
نخست وزير عراق در اين نوشته خود از نام سابق گروه خلافت اسلامی، يعنی «دولت اسلامی عراق و شام» يا «داعش» را به کار برده است.
گروه خلافت اسلامی در تابستان سال جاری توانست بخش های وسيعی از مناطق سنی نشين غرب عراق را تصرف کند. 
نيروی هوايی عراق و آمريکا هم اکنون حملات مشترکی را عليه مواضع گروه خلافت اسلامی انجام می دهند.

به گزارش رويترز ، حيدر العبادی اين دستور را يک روز پس از ديدار با جان کری، وزير امور خارجه آمريکا در بغداد صادر کرده است.
جان کری طی روز های اخير با سفر به کشورهای خاورميانه تلاش کرد تا کشورهای عرب منطقه را به مقابله با گروه خلافت اسلامی ترغیب کند.  وزير امور خارجه آمريکا روز شنبه در قاهره  نقش مصر در مبارزه با افراط گرايی  و گروه خلافت اسلامی را حياتی دانسته است.
جان کری روز پنجشنبه ۲۰ شهريور و در نشست جده  توافق کشورهای عربستان سعودی، شش کشور حاشيه خليج فارس، مصر، عراق و لبنان  برای «ايفای نقش» در مقابله گروه خلافت اسلامی کسب کرد.
جان کری وزير امور خارجه آمريکا پيش از اين توافق با همتايان عرب خود ديدار و گفت‌وگو کرده بود تا آن‌ها را برای حمايت از استراتژی آمريکا به منظور سرکوب اين گروه که بخش‌های زيادی از سوريه و عراق را اشغال کرده‌اند، ترغيب کند.
 اين کشورها پذيرفته اند تا اقداماتی شامل جلوگيری از پيوستن جنگجويان و تامين مالی آن‌ها انجام داده و «آن گونه که لازم است، در بسياری از مراحل کارزار نظامی عليه حکومت اسلامی» مشارکت کنند.
به گزارش خبرگزاری آسوشيتدپرس،  این کشورها همچنين متعهد شدند که از دولت جديد عراق حمايت کنند که در صدد ايجاد جبهه واحدی در داخل کشور عليه گروه خلافت اسلامی است.

دولت اسلامی دیوید هینز گروگان بریتانیایی را سر برید

دولت اسلامی روز یکشنبه 14-9-2014 در ویدئویی که شنبه شب منتشر شد، نشان داد که دیوید هینز گروگان 44 ساله بریتانیایی خود را سربریده است.

خلافت اسلامی این اقدام را پاسخی به دخالت بریتانیا در آنچه که "ائتلاف شیطانی" علیه این گروه در عراق نامید، توصیف کرد. 
"دولت خلافت اسلامی " گروگان بریتانیایی را به همان ترتیبی که پیشتر جیمز فولی و استیون ساتلوف گروگان های آمریکایی را سربریده بود، کشت.

در این ویدئو دیوید هینز طی پیامی کوتاه عملکرد دولت بریتانیا و شخص دیوید کامرون را مسئول اعدام خود می داند و سپس عضو نقاب دار خلافت که صورت خود را مانند اعدام های قبلی پوشانده است. خطاب به دیوید کامرون می گوید :" ای کامرون این شهروند بریتانیایی، بها و تاوان وعده تو برای مسلح کردن پیشمرگه ها علیه داعش را می پردازد". و سپس مرد نقابدار اقدام به بریدن سر او می کند.
.

خطبه های این هفته نماز جمعه (21 شهریور 1393)زاهدان


شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید با اشاره به مشکلات متعدد در جهان اسلام، ضمن انتقاد از برنامه ها و سیاست‏های جنگ‏طلبانه غرب، بر ضرورت "گفتمان، منطق و صلح عادلانه" برای حل و فصل مسایل تاکید کردند.
امام جمعه اهل سنت زاهدان در بخشی از خطبه های این هفته نماز جمعه (21 شهریور 1393) اظهار داشتند: تفرقه، تشتت، اختلاف و بحران‎هایی که در جهان اسلام وجود دارند، بسیار آزاردهنده هستند؛ جنگ و درگیری و قتل و کشتار و.... بحرانی است که امروزه دامنگیر جهان اسلام شده است و دشمنان اسلام از این وضعیت سوءاستفاده می کنند.
خطیب جمعه اهل سنت زاهدان در واکنش به سخنی از رئیس جمهور آمریکا که گفته بود؛ ما این توانایی را داریم که اگر در هر نقطه ای از جهان برای ملت آمریکا تهدیدی وجود داشته باشد به آنجا حمله کرده و آن تهدید را از بین ببریم، خطاب به رئیس جمهور و سایر دولتمردان آمریکا فرمودند: درست است که شما از این توانایی برخوردار هستید که مخالفان خود را در هر نقطه از دنیا بزنید و این قدرت و توانایی را الله تعالی به شما داده است، اما شما با حمله و کشتار مردم، دشمنان خود را از بین نمی برید، بلکه دشمن درست می کنید؛ اگر شما صد نفر از دشمنان‎تان را از بین ببرید، صدهزار دشمن دیگر برای ملت خودتان درست می کنید. اگر بخواهید با کشتن، مشکلات را حل کنید، در این‎صورت بین شما و بین افراد تندرو و افراطی که دست به کشتار مردم می زنند تفاوت چندانی وجود ندارد. لذا اگر شما متمدن و بافرهنگ هستید و عقل و تدبیر دارید باید مسایل را از راه تدبیر حل کنید. راه حل مشکلات، کشتن نیست. راه حل عاقلانۀ مقابله با تهدید این است که از راه گفتمان و تدبیر و منطق و راههای صحیح با دشمنان مقابله و دشمنی تبدیل به دوستی شود و یا حداقل حس دشمنی در وجود دشمن از بین برود.
ایشان در ادامه خطاب به مدعیان مبارزه با تروریزم افزودند: شما مدعی هستید که با تروریزم مقابله می کنید، اما تا کنون چه اندازه توانسته اید تروریزم را نابود کنید؟ اگر یک نفر را کشته اید، ده نفر دیگر بلند شده اند. البته ما نیز با تروریزم به هر شکل و نوعی که باشد مخالفیم و معتقدیم که تروریزم به ضرر همه است. امروزه ترویزیم‎های دولتی هم وجود دارد؛ کشتن مردم فلسطین و اینکه دولت‎ها مخالفان خوشان را قتل عام می کنند نیز از انواع تروریزم محسوب می شوند.
امام جمعه اهل سنت زاهدان "حمایت بی‎جای غرب از اسرائیل" را سبب تنفر مردم از غرب عنوان کردند و گفتند: دلیل اینکه امروزه مردم از غرب متنفر هستند، حمایت بی‏جا، غیرمنطقی و غیرعادلانه غرب از اسرائیل است؛ اسرائیلی که کشوری صد در صد  اشغالگر، متجاوز و بی‎رحم بوده و در مقابل چشم جهانیان مردم سرزمین‏هایی را که اشغال کرده است با بدترین صورت قتل عام نموده، منازل‏شان را تخریب و زندگی‎شان را ویران می کند. لذا حمایت غرب از اسرائیل حمایتی غیرعادلانه بوده و باعث پرورش تروریزم در جهان می شود.
ایشان با اشاره به نتایج حملات غرب به برخی کشورهای اسلامی، خطاب به دولتمردان غربی خاطرنشان کردند: در نتیجه حمله شما به برخی کشورهای اسلامی هزاران تن از مردم بیگناه قتل عام شدند؛ حمله شما به عراق و افغانستان به جز بدبختی و فلاکت برای این ملتها چه چیز دیگری را به همراه داشته است؟ بلکه آنها را گرفتار مکشلات کرده است. لذا راه حل مشکلات جهان اسلام، حملات نظامی و ریختن بمب و موشک بر سر مردم این کشورها نیست.
مدیر دارالعلوم زاهدان تاکید کردند: امروزه جهان اسلام با مشکلات متعددی مواجه است و این مشکلات از راه جنگ و درگیری قابل حل نیستند. اگر جنگ و درگیری راه حل مشکلات می بود، باید تا کنون بسیاری از مشکلات حل می شدند. تنها راه حل مشکلات جهان اسلام منطق، تدبیر، راههای سیاسی، رسیدگی عادلانه به حقوق ملت‎ها، مراعات حقوق اقلیت‎ها و گفتمانِ بدون غرض است. بنده مطمئن هستم و یقین دارم که نه تنها با جنگ و کشتار مسایل و مشکلات هرگز حل نخواهند شد، بلکه پیچیده تر خواهد شد.  
ایشان در پایان این بخش از سخنانشان فرمودند: مسیری که اکنون قدرت‎های غربی در پیش گرفته اند، مسیر غلطی است و باید در سیاست خودشان در خاورمیانه تجدیدنظر کنند. بنده بر این مسأله اعتقاد دارم که این سیاست، که بر پایه جنگ و کشتار استوار است جوابگو نیست، بلکه سیاست منطق و گفتمان و تدبیر و مصالحه عادلانه بین طرف‎های درگیر جواب خواهد داد.

مدیران از حرکت‎های قومی و مذهبی اجتناب کنند
مولانا عبدالحمید در ادامه ضمن انتقاد از حرکت‎های قومی و مذهبی برخی مدیران، خاطرنشان کردند: توصیه بنده به همه مدیرانی که در استان مشغول خدمت هستند این است که از حرکت‎های قومی و مذهبی اجتناب کنند. حرکت‏های همه مدیران و مسئولین و همه ما باید ملی باشد. نباید برای ما شیعه و سنی تفاوتی داشته باشد. اگر بنده و یا هر کسی دیگر بین شیعه و سنی تفاوت قایل باشم این در راستای نظام و به نفع جمهوری اسلامی و حتی به نفع هیچ گروهی نبوده و مغایر با قانون است. نگاه ما باید دور باشد. همه مردم ایران شهروند ایران هستند و ما باید همه ملت ایران را نگه داریم. وقتی مسئولیتی به کسی داده می شود، اعم از شیعه و سنی، باید همه ملت را یکسان ببیند و نباید نگاه قومی و مذهبی وجود داشته باشد. یکی از دلائل مهمی که امروزه برخی از کشورها را با ناامنی مواجه نموده و حتی آنها را با خطر تجزیه روبرو کرده است، این است که در این کشورها برخی افراد سیاست‎های خودشان را با نگاههای خاص تنظیم نموده و حقوق دیگران را در نظر نگرفته بودند.
ایشان تاکید کردند: ایران و نظام جمهوری اسلامی متعلق به همه ملت ایران است و همه مردم از جمهوری اسلامی حمایت می کنند. نگاه مدیران استان و کشوری باید به دولت، و در رأس آنها به جناب دکتر روحانی، باشد و سیاست‎ها و برنامه های خودشان را با سیاست‎های ایشان منطبق نمایند. نباید هر کسی سیاست خاص خودش را اعمال کرده و آن را بر اساس قومیت و مذهب و زبان خاصی تنظیم نمایند، بلکه نگاهها باید ملی باشند و همه را یکسان نگاه کنیم. نباید برای ما بلوچ و سیستانی، شیعه و سنی، فارس و لر و کرد و ترکمن و سایر اقوام و مذاهب تفاوتی داشته باشد. سیاست دولت یازدهم نیز بر همین اساس پایه گذاری شده است. لذا مدیران و وزرای محترم باید خواسته ملت را بشنوند و مدیرانی که وزرای محترم انتخاب می کنند باید مدیران ملی باشند و با نگاه ملی مشغول کار شوند. باید از همه ملت به صورت متعادل استفاده نمایند. تعادل و تعامل با یکدیگر گره خورده اند و زمانی تعامل برقرار می شود که تعادل صورت گیرد. همه ما در مقابل دشمنان متحد بوده و حاضریم که از مرزهای کشور و از تمامیت ارضی و اسلام دفاع کنیم، اما باید همه ما با یک نگاه نگریسته شویم.

حادثه تیراندازی در محور خاش- زاهدان بسیار دلخراش و نگران‎کننده بود
شیخ الاسلام مولانا عبدالحمید در بخش دیگری از سخنانشان به حادثه تیراندازی به سوی رانندگان در جاده مسیر خاش- زاهدان اشاره کرده و در این خصوص اظهار داشتند: در جاده خاش- زاهدان دو حادثه تیراندازی اتفاق افتاده بود و چند نفر در این حوادث جان باختند، که بسیار دلخراش و نگران کننده بود. برادران نیروی انتظامی، که وظیفه تامین امنیت و آرامش مردم را بر عهده دارند، باید به گونه ای عمل کنند که هرگاه مردم آنها را می بینند دلگرم و خوشحال بوده و  احساس امنیت کنند. اما اگر خدای ناکرده از دست برادران نیروی انتظامی خطایی سر بزند و افراد بیگناه مورد هدف قرار گیرند بسیار رنج آور است.
ایشان در ادامه افزودند: ما گاهی اوقات می گوییم که علما، نمک جامعه هستند و اگر علمای یک جامعه خراب شده و دچار آلودگی شوند باید فاتحه آن جامعه را خواند. در میان برادران انتظامی ما، که عزیز همه ما هستند و برای مملکت خدمت نموده و برقراری نظم و آرامش را بر عهده دارند، نیز افراد خاطی وجود دارند که باید با آنها برخورد شود. البته حساب این قبیل افراد خاطی که به خود و به مردم ترحم نمی کنند، از نیروی انتظامی جداست. 
مولانا عبدالحمید به "بازداشت افراد خاطی حادثه جاده خاش-زاهدان" اشاره کرده و اظهار داشتند: جا دارد بنده از استانداری و از مدیریت نیروی انتظامی استان تشکر کنم که افراد خاطی را فوراً بازداشت کرده اند. وقوع چنین حوادث ناگواری این را می طلبد که دستگاه و مدیریت نیروی انتظامی و همه کسانی که امنیت در دست آنهاست مواظب افراد نفوذی در میان خودشان باشند. متاسفانه گاهی اوقات امکان دارد افراد نفوذی در بین اقشار مختلف جامعه، اعم از علما، طلاب، دانشگاهیان، ادارات دولتی و دستگاه حکومتی وجود داشته باشند که مخالف نظام جمهوری اسلامی باشند و حرکاتی را انجام دهند که باعث سوءاستفاده دشمنان ما شود. دشمنان ما دنبال نقطه ضعف هستند. لذا همه دستگاههای حکومتی، به ویژه کسانی که نظم و امنیت جامعه در دست آنهاست باید بیدار و هوشیار باشند.

بستن ورودی‎های شهر زاهدان هیچ توجیهی ندارد
امام جمعه اهل سنت زاهدان مجددا به موضوع بازرسی در ورودی‏های شهرستان زاهدان اشاره کردند و خاطرنشان نمودند: شهر زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان و یکی از شهرهای مهم کشور محسوب می شود که امنیت درونی و ایست و بازرسی آن باید به نحوی باشد که مایه شرمندگی مردم این شهر مهمان‎ نواز نشود. خدا می داند که گاهی اوقات در ایست و بازرسی‎های شهر زاهدان با برخی افراد برخوردهایی صورت گرفته است که ما احساس شرمندگی کرده ایم. لذا مسئولین محترم باید این مسایل را، که جزو دردهای شهر و جامعه ما هستند، مورد توجه قرار دهند.
ایشان در ادامه افزودند: شهر زاهدان شهر ناامنی نیست و از امنیت برخوردار است و نیازی به کنترل ورودی‎های این شهر نیست. در گذشته مقداری نا امنی وجود داشته است، اما الحمدلله اکنون این شهر و استان امن هستند. لذا بستن ورودی‎های شهر زاهدان هیچ توجیهی ندارد. مسئولین امر به این مسایل رسیدگی نمایند تا اینگونه تصور نشود که در اینجا این مسایل به خاطر مسایل مذهبی و... وجود دارد، زیرا این مسایل، اگرچه موجب نگرانی دوستان شده، و تحمل هم کرده اند، اما اسباب سوءاستفاده دشمنان را فراهم می آورند.

۱۳۹۳ شهریور ۲۲, شنبه

کری: حضور ایران در ائتلاف مبارزه با «خلافت اسلامی» نامناسب است


همزمان با اعلام تمایل فرانسه به دعوت از ایران برای حضور در اجلاس تشکیل ائتلاف علیه مجاهدین «خلافت اسلامی»، جان کری می‌گوید که مخالف حضور ایران در این اجلاس است، چرا که تهران حامی رژیم بشار اسد است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، آقای کری که هم اکنون در آنکارا برای مذاکره پیرامون تشکیل ائتلاف علیه  خلافت اسلامی (داعش سابق) است، روز جمعه ۲۱ شهریور به خبرنگاران گفت: ایالات متحده آمریکا خاطرجمع است که ائتلافی گسترده برای مبارزه با مجاهدین خلافت اسلامی تشکیل خواهد شد، اما مناسب نیست که ایران وارد این ائتلاف شود.
 خلافت اسلامی بخش‌های زیادی از عراق و سوریه را تحت کنترل خود دارد و قرار است روز دوشنبه نشستی در پاریس برای شکل‌گیری یک ائتلاف گسترده به منظور مبارزه با آن برگزار شود.
آمریکا و متحدانش حامی مخالفان مسلح میانه رو علیه بشار اسد هستند. طی سه سال گذشته، درگیری‌های نظامی در سوریه منجر به کشته شدن ۱۹۰ هزار نفر شده است.
باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا چهارشنبه هفته گذشته اعلام کرد که واشینگتن در حمله به نیروهای افراطی داعش در هر دو جبهه عراق و سوریه تردید نخواهد کرد، موضوعی که با واکنش منفی سوریه و روسیه مواجه شد.
این دو کشور می‌گویند که حمله به داعش در خاک سوریه باید به درخواست دولت بشار اسد صورت پذیرد.
مخالفت آمریکا با حضور ایران در جبهه جنگ مشترک علیه داعش در حالی است که خبرگزاری آسوشیتدپرس روز جمعه از قصد فرانسه برای دعوت از تهران برای حضور در نشست پاریس خبر داد و گزارش کرد که فرانسه مایل نیست تا ایران را از جبهه مبارزه با شبه نظامیان خلافت اسلامی خارج کند.
با این حال یک مقام فرانسوی که نخواسته نامی از وی برده شود، به این خبرگزاری گفته است که «تنها مانع در زمینه دعوت از ایران، موافقت شرکای فرانسه است ولی اجماع در این خصوص دور از دسترس نیست».
حسن دانایی، سفیر ایران در عراق، روز جمعه ۲۱ شهریور اظهار داشت: از آنجایی که ما خواهان ثبات در عراق هستیم از حضور در نشست پاریس خرسند خواهیم شد، اگرچه همزمان مسعود جزایری معاون ستادکل نیروهای مسلح رژیم، ایران را «در مقابل» و آمریکا را «ایجادکننده»دولت خلافت اسلامی توصیف کرده و بر این اساس گفت که همکاری دو کشور بر سر این گروه «به هیچ عنوان امکان‌پذیر نیست».
ترکیه از اعضای ناتو که تاکنون موضعی محتاطانه در مقابل خلافت اسلامی گرفته و کمکی به نیروهای آمریکایی برای جنگ با این ستیزه جویان نکرده است، هنوز رسما اعلام نکرده که آیا وارد ائتلاف علیه خلافت خواهد شد یا نه.
خبرگزاری رویترز می‌نویسد که مقامات ترکیه حتی در کنفرانس مطبوعاتی آقای کری نیز حضور نیافتند.

۱۳۹۳ شهریور ۲۱, جمعه

سیا: شمار شبه‌نظامیان "دولت اسلامی" افزایش چشمگیری یافته است


سازمان مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) شمار مجاهدین "دولت اسلامی" در عراق و سوریه را بیش از ۳۱ هزار نفر برآورد کرده است. دلیل افزایش نیروهای دولت اسلامی موفقیت آنها در جذب نیروهای تازه در چند ماه اخیر عنوان شده است.

Islamischer Staat Propaganda
رایان تراسپانی، سخنگوی سازمان مرکزی اطلاعات آمریکا می‌گوید، شمار شبه‌نظامیان گروه تروریستی "دولت اسلامی" بسیار بیشتر از برآوردهای پیشین است.
سازمان سیا تا کنون تصور می‌کرد که خلافت اسلامی حدود ۱۰ هزار عضو دارد. اما اطلاعات تازه این سازمان بر پایه گزارش‌های محرمانه ماه‌های مه تا اوت (خرداد تا شهریور) از افزایش قابل توجه شمار مجاهدین "دولت اسلامی" خبر می‌دهد.
سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا اکنون شمار اعضای دولت اسلامی در عراق و سوریه را بین ۲۰۰۰۰ تا ۳۱۵۰۰ نفر تخمین می‌زند.
سخنگوی سیا دلیل افزایش را نشانه موفقیت دولت اسلامی در جذب افراد تازه از ماه ژوئن (تیر ماه) به بعد، یعنی پس از اعلام تشکیل "دولت اسلامی" و همینطور فعالیت نظامی بیشتر و بهبود امکانات اطلاعاتی و اطلاع‌رسانی آنها می‌داند.
عدم همکاری ترکیه با ائتلاف آمریکا و متحدانش
جان کری،‌ وزیر خارجه آمریکا از نبردی طولانی برای نابودی  "دولت اسلامی" خبر داده است. او در گفتگو با شبکه تلویزیونی "سی بی اس" تصریح کرده است که اقدامات آمریکا علیه دولت اسلامی "جنگ" نخواهد بود.
نقطه‌های قرمز مناطق تحت کنترل دولت اسلامی است
نقطه‌های قرمز مناطق تحت کنترل "دولت اسلامی" است
به گفته جان کری، نبرد با شبه‌نظامیان "دولت اسلامی" شامل عملیات‌ ضد تروریستی مانند عملیات‌ ضد القاعده در افغانستان و پاکستان خواهد بود.
آمریکا همزمان موفق شده است همکاری شماری از کشورهای منطقه را برای تشکیلائتلافی علیه "دولت اسلامی" جلب کند.
در این میان ترکیه اعلام کرده که حاضر نیست پایگاهی برای حملات هوایی علیه مواضع تروریست‌ها در سوریه و عراق در اختیار ارتش آمریکا قرار دهد.
وزیر خارجه آمریکا جمعه (۱۲ سپتامبر/ ۲۱ شهریور) راهی ترکیه می‌شود تا نظر این کشور را در این مورد تغییر دهد. آمریکا در نظر دارد از پایگاه‌های ترکیه در صورت گسترش حملات هوایی علیه مواضع "دولت اسلامی" استفاده کند.

کشته شدن اهل سنت بلوچ بدست نیروی انتظامی رافضیان ولایت فقیه




 مورخ 93/6/19در مسیر جاده زاهدان به خاش و در 25 کیلومتری شهرستان خاش فردی که حامل مواد غذایی بود به ضرب گلوله نیروهای انتظامی کشته شد. 
قضیه از آنجا آغاز می شود که "عبدالله مرادزهی" ساکن خاش که به همراه زن و فرزندش به زاهدان سفر کرده بود پس از بازگشت مقادیری مواد غذایی برای مغازه ی کوچکش خریداری کرده و مسیر خاش را در پیش می گیرد.
ماشین وی در 25 کیلومتری خاش توسط ماموران نیروهای انتظامی بنا به دلایلی نا معلوم مورد ضرب گلوله قرار می گیرد که در این حادثه وی کشته و همسرش مجروح می شود.
در بلوچستان رب گوجه فرنگی و مواد غذایی تولید داخل می تواند بهانه ای برای شلیک و گرفتن جان یک شهروند، آنهم توسط مامورانی که حافظ امنیت و آرامش مردم هستند، باشد. 

۱۳۹۳ شهریور ۲۰, پنجشنبه

حملات آمریکا عليه دولت خلافت اسلامی در نزديکی سد حديثه در استان انبار


آمريکا حملات بيشتری عليه گروه خلافت اسلامی در نزديکی سد حديثه در استان انبار عراق انجام داد.
به گزارش راديو عراق آزاد، بخش عراقی راديو اروپای آزاد مقام‌های ارتش عراق در استان انبار گفته‌اند که در اين حملات دست‌کم ۳۴مجاهد  خلافت اسلامی يا داعش به شهادت رسیده و ۱۳ خودروی آنها منهدم شده است.  
ارتش عراق همچنين گفته که کنترل شهر بيروانا، در ده کيلومتری جنوب سد حديثه را در دست گرفته‌ است.

در همين‌حال فرانسه اعلام کرده که اگر لازم باشد، آماده است در حملات هوايی آمريکا عليه نيروهای خلافت اسلامی مشارکت کند.  
  

اجلاس کشورهای عربی، ترکیه و آمریکا در جده برای رویارویی با دولت اسلامی


در چارچوب تلاش های بین المللی برای مقابله با دولت اسلامی در عراق، وزیران خارجه 11 کشور، روز پنجشنبه 11-9-2014 کنفرانسی در شهر جده سعودی برگزار می کنند تا در باره راه های مبارزه با گروه های جهادی بویژه داعش بحث و گفت و گو کنند.

گفته می شود کنفرانس جده به مسئله تاسیس یک مرکز بین المللی برای مبارزه با تروریسم که یکی از اهداف این نشست است، خواهد پرداخت.

تاسیس یک مرکز بین المللی برای مبارزه با تروریسم در سال 2005 از سوی پادشاهی سعودی پیشنهاد شده بود. ریاض در ادامه تلاش برای  تحقق این پیشنهاد ماه اوت گذشته مبلغ 100 میلیون دلار به سازمان ملل متحد پرداخت کرد.

شرکت کنندگان در این نشست علاوه بر ایالات متحده آمریکا و ترکیه، 6 کشورعربی شورای همکاری خلیج و سه کشور عربی اردن، مصر و لبنان نیز حضور دارند.

به گزارش تلویزیون العربیه، در دستور کار این نشست مسئله تروریسم در منطقه، سازمان های تندرو حامی تروریسم و راه های منع فعالیت سازمان های افراطی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

قرار است مرکز مبارزه با تروریسم،  نیاز کشورهای در حال توسعه برای آموزش های لازم جهت مقابله با عملیات تروریستی را برطرف کند. پیگیری فعالیت های تروریستی و نحوه جلوگیری از بمب گذاری های استشهادی از جمله آموزش های این مرکز خواهد بود.

علاوه بر این قرار است کشورهای توسعه یافته و سازمان های بین المللی برای کمک به کشورهای در حال توسعه جهت مبارزه با پول شویی و مبارزه با تروریسم شیمیایی یا هسته ای اقدام کنند.

جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا در چارچوب سفر خود به خاورمیانه که با هدف ایجاد ائتلافی گسترده علیه داعش صورت می گیرد قرار است امروز پنجشنبه کشورعمان را به قصد سعودی ترک کند. وی در سعودی با مقامات ارشد مصر، ترکیه، اردن و شورای همکاری خلیج گفت و گو خواهد کرد.

۱۳۹۳ شهریور ۱۹, چهارشنبه

انصار حزب‌الله: منکوب مفسدان را آغاز کرده‌ایم


پایگاه خبری انصار حزب‌الله اعلام کرد که گشت‌های این گروه ماموریت خود را بدون آنكه بعد رسانه‌ای داشته باشد آغاز کرده‌اند. وزارت کشور می‌گوید گشت موتوری انصار مجوز ندارد و فعالیتش غیرقانونی است.

علی خلیلی، که از او به عنوان "طلبه ناهی از منکر" یاد می‌شود، ۲۵ تیرماه ۱۳۹۰ توسط عده‌ای که قصد ارشادشان را داشت مجروح شد و فروردین امسال درگذشت.

روز دوشنبه، ۱۷ شهریور شماری از اعضای گروه افراطی انصار حزب‌الله به نمایندگی از طرف گروه‌های سیار این تشکل به دیدار خانواده خلیلی رفتند. پایگاه اطلاع‌رسانی انصار حزب‌الله یک روز بعد انگیزه واقعی این دیدار را برملا کرده است.

وب‌سایت "یالثارات" در باره این دیدار نوشت: «فلسفه دیدار این هیئت، كه نمایندگی۲۰ گروه میدانی امر به معروف و نهی از منكر سازمان یافته را برعهده داشتند، پیش از آن‌كه یك برنامه متداول تقدیر از یك شهید امر به معروف باشد، اعلان رسمی آغاز به كار گروه‌های سیار امر به معروف و نهی از منكر انصار حزب‌الله بود.»

موضوع فعالیت گشت‌های موتوری و گروه‌های سیار انصار حزب‌الله از مدتی پیش مطرح شده و واکنش مخالفت‌آمیز مسئولان دولتی را به دنبال داشته است.

استفاده مکرر از گاز کلر علیه غیرنظامیان سوریه تایید شد


در تازه‌ترین گزارش کارشناسی «سازمان منع استفاده از تسلیحات شیمیایی» آمده که شهروندان عادی در سوریه به طور سیستماتیک و پیوسته هدف حمله با گاز کلر قرار می‌گیرند.

شواهد و آثار گرد‌آوری شده در روستاهای شمال سوریه نشان می‌دهد که گاز کلر به عنوان یک سلاح، علیه مردم غیرنظامی این کشور به کار گرفته شده است. گزارش کارشناسی «سازمان منع استفاده از تسلیحات شیمیایی» که در روز چهارشنبه (۱۰ سپتامبر/۱۹ شهریور) در لاهه، بر این موضوع تاکید می‌ورزد.
در گزارش این سازمان از سه منطقه ‌طلمنه ، ‌ال‌طمنه و کفر زیته به عنوان مناطق مورد حمله یاد شده است. «سازمان منع استفاده از تسلیحات شیمیایی» در ماه آوریل از کارشناسان امر خواسته بود گزارش‌های مربوط به حمله با گاز کلر را بررسی کنند. نشانه‌های تکرار شده در قربانیان سوری و پروتکل‌های پزشکی نشانگر این واقعیت بوده‌اند که «کلر چه به صورت خالص و چه به صورت مخلوط» به عنوان یک سلاح علیه جان مردم به کار رفته است.
گاز کلر، مشمول مقاوله‌نامه سلاح‌های ممنوعه شیمیایی نمی‌شود، زیرا در عرصه‌های غیرنظامی نیز کاربرد دارد اما به کارگیری آن به عنوان سلاح نیز مجاز نیست. سوریه درسال ۲۰۱۳ و زیر فشار جامعه جهانی، حاضر شد زرادخانه شیمیایی خود را نابود کند اما گاز کلر در میان اقلامی نبود که باید از بین می‌رفتند.
استفاده از هلیکوپتر در پخش گاز کلر
سازمان منع استفاده از تسلیحات شیمیایی اعلام نکرده که گاز کلر را کدام یک از طرفین به کار برده است؛ زیرا این کار جزو وظایف این نهاد نیست. با این همه در گزارش کارشناسی این نهاد اعلام شده که گاز کلر به کمک هلی‌کوپتر پخش شده است.
در میان گروه‌های درگیر جنگ داخلی سوریه، تنها رژیم اسد است که هم سلاح شیمیایی دارد و هم نیروی هوایی. سازمان دیدبان حقوق بشر در ماه مه ۲۰۱۴، ارتش اسد را در حمله شیمیایی با گاز کلر به حوالی دمشق مقصر شناخت. دولت سوریه تاکنون هرگونه دخالت در این حمله را رد کرده است.
گزارش کارشناسی یاد شده به طور مستقیم و در محل تهیه نشده است. در ماه مه ۲۰۱۴ وقتی کارشناسان سازمان منع استفاده از سلاح شیمیایی تلاش کردند یکی از روستاهای مورد حمله را از نزدیک مشاهده کنند، مورد حمله قرار گرفتند. برای همین تحقیقات آن‌ها بر اساس پرسش از شهود و منابع خارج از سوریه استوار شده است. این تحقیق مبتنی بر سخنان چندین نفر از مجروحان این حمله، پزشکان و نشانه‌ها و شواهد مختلف دیگر است.
سازمان منع استفاده از سلاح‌های شیمیایی می‌گوید گزارش‌هایی نیز پیرامون یک حمله دیگر در ماه اوت با گاز کلر به روستاهای اطراف دمشق دریافت کرده است.